PARTNERS VAN
MERANTO MAATWERK
DEEL DIT BERICHT VIA Share on twitter Share on facebook

Captain Jack Lounge

VARIEER EN GENIET

 

Captain Jack is een absolute lounge sensatie.

 

De enige échte outdoor loungestoel op de markt. Ultiem zitcomfort, doordachte flexibiliteit, duurzaamheid en moderne vormgeving in één. Ideaal voor op het terras, in de tuin, op de boot of gewoon thuis in je eigen lounge....deze stoel voelt zich overal in zijn element.

 

De Captain Jack loungestoel is leverbaar in diverse kleuren en kleurcombinaties in zowel stof als Arpatec®, een High Tech nappa leer. Beide uitvoeringen zijn vervaardigd van duurzaam, lucht-doorlatend, waterbestendig materiaal. Ondanks dat ze licht in gewicht zijn, hoeven ze bij regen dus niet naar binnen!

 

Met het koord rondom het zitelement regel je de zithoogte en hard-/zachtheid. De rolkussen kunnen eenvoudig met klittenband worden aangeklemd als rugkussen of armleuning. Zo kun je naar wens je eigen loungebank of loungeset samenstellen.

 

Meranto Maatwerk en Captain Jack werken vanaf 2013 samen. Een bewuste keuze van Meranto Maatwerk om de samenwerking te starten zit in de duurzaamheid, exclusiviteit gecombineerd met de moderne wensen.

U kunt alle producten van Captain Jack bij ons bestellen, kijk daarvoor op de site voor meer info.