PARTNERS VAN
MERANTO MAATWERK
DEEL DIT BERICHT VIA Share on twitter Share on facebook

Cadac Buitenkeukens

Nederland is een barbecueland bij uitstek, maar kan nog veel leren van de Afrikaanse Braai. Braaien is veel meer dan alleen het bereiden van vlees; het is een manier van leven. Een braai betekent een sociaal en gezellig samen zijn. Vrienden en familie komen samen om te genieten van lekker eten, dat in de buitenlucht is bereid. Hierbij mogen een lekker drankje en sfeervolle muziek niet ontbreken. Het Braaiseizoen in Zuid-Afrika gaat elk jaar groots van start tijdens de nationale Braaidag op 24 september, waar dan het voorjaar begint.

 

CADAC (Commercial And Domestic Appliance Company) vindt haar oorsprong in Zuid-Afrika en kent de kunst van het braaien dan ook als geen ander. Het internationale hoofdkantoor is nog altijd in Zuid-Afrika gevestigd, maar tegenwoordig zijn CADAC producten te verkrijgen over de hele wereld. CADAC is dé toonaangevende producent van gasbarbecues en buitenkeukens en maakt evenzeer deel uit van de Zuid-Afrikaanse cultuur als braais, biltong en boerewors.

 

Meranto Maatwerk en Cadac Europe zijn de samenwerking in 2012 officieel gestart. Waarbij beide partijen zich classificeren met hun exclusiviteit en oog voor detail. 

 

U kunt alle producten van Cadac bij ons bestellen, kijk daarvoor in de brochure voor meer info.